Skip to content Skip to footer

Jocurile Zeilor Cap.1.5, Regele Alb, Hanna Lee – Ebook

35.00lei

Umbrele pândesc pe la colțuri și aduc în prezent iubiri uitate de mii de ani, împletite cu amintiri însângerate și mistere care te vor forța să îți arunci pe masă cele mai mari atuuri.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

Genul

ISBN

Ediție

Ediție originală Octombrie 2022

Numar de pagini

Descriere

Într-o lume definită de o obișnuită aparență, limitele responsabilităților ne pândesc la fiecare pas pe care-l facem. Și, tocmai când credeam că pot trăi liniștit, să fiu acel om normal de toate zilele, destinul mă abate de la drumul început inițial și îmi arată calea pe care trebuie, de fapt, să o urmez: Siena.
Sora mea.
Regina mea.

Cea alături de care trebuie să conduc lumea. Lumea devine imprevizibilă, fiind înconjurat de vise antice, de piesele unui puzzle în continuă mișcare pentru a-și găsi locul de drept, iar două perechi de ochi se reîntâlnesc după ani de zile, schimbând totul în calea lor.

Umbrele pândesc pe la colțuri și aduc în prezent iubiri uitate de mii de ani, împletite cu amintiri însângerate și mistere care te vor forța să îți arunci pe masă cele mai mari atuuri.

Acestea sunt Jocurile Zeilor.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Hanna Lee

"La vârsta de 16 ani am început să cochetez cu scrisul. Îmi amintesc cum soarta a făcut ca o persoană aproape necunoscută să îmi citească poveștile scurte pe care le scriam la acea vreme, urmând să îmi spună că le consideră surprinzător de frumoase, lucru care m-a încurajat să continui. Tot atunci am primit și primul meu sfat, pe care nu l-am uitat nici până în ziua de astăzi."

A

nii au trecut, iar fiecare critică constructivă m-a ajutat să mă autodepășesc și să scriu cărți mult mai potrivite stilului meu.

Prima carte demnă de a fi publicată se intitulează „Planul Ascuns al Destinului”, scrisă în anul 2017, reprezentând o poveste de dragoste romantică și puțin inocentă. 

A urmat „Jocul”, o carte de dimensiuni mai mici pe care am scris-o în doar lună de zile, având conturată în minte fiecare scenă ce urma să fie așternută pe hârtie, încă din ziua în care m-am apucat de scris. 

Seria „Five Stars”, devenită acum „Lady Billionaires”, a fost rampa de lansare spre lumea cărților tipărite. Ulterior am dat viață seriei „Vecini”, un proiect de suflet ce captează împletirea perfectă dintre scenele de iubire sinceră cu poveștile profunde de dragoste.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Jocurile Zeilor Cap.1.5, Regele Alb, Hanna Lee – Ebook”