Skip to content Skip to footer

Iubiri urbane, Ștefan Stoica – Ebook

35.00lei

Erotismul se împletește cu grotescul… simplitatea banală cu alambicări absurde… urbanul palpabil cu infinitul efemer al universului… clasicul cuminte cu modernul violent. Asta este lumea poeziei mele.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție originală Octombrie 2022

Numar de pagini

Descriere

Vreau să cred că, în paginile acestui volum, nu veți găsi doar poezie, ci un carusel de emoții care să vă poarte în alte și alte stări de fiecare dată când veți citi o nouă înșiruire de versuri.
Mereu am susținut că poezia încetează să-mi aparțină din clipa în care am eliberat-o spre ochii cititorilor… așa că vă rog să nu căutați să înțelegeți ce a vrut să spună autorul – uneori nici el nu își mai amintește ce scânteie a declanșat scrierea unei anumite poezii – ci să vă acordați libertatea de a simți ce înseamnă versurile pentru voi.

Erotismul se împletește cu grotescul… simplitatea banală cu alambicări absurde… urbanul palpabil cu infinitul efemer al universului… clasicul cuminte cu modernul violent. Asta este lumea poeziei mele.

Lumea ar zice: „E tot nebun …”
neștiind ce aproape sunt de tăcere.
(Adrian Maniu – Primăvară futuristă)

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Ștefan Stoica

"Aș vrea ca toată lumea să se joace de-a versurile, fără să țină cont de norme, reguli... să își găsească libertatea în aranjatul cuvintelor, pentru că, peste timp, poeziile vor rămâne acele „fotografii” cu mesaj secret a căror intensitate o va cunoaște doar autorul, într-o complicitate cu un alter ego uitat undeva în trecut."

Deși scriu încă din adolescență, eliberarea de sub cutumele stilistice ale poeziei a venit mult mai târziu. A fost – încă mai este – o lungă călătorie spre descoperirea „vocii” care să îmi definească poezia.

 Am căutat să împletesc simplitatea aranjamentului liric cu o doză de complexitate a mesajului, pentru ca, la cititor, să ajungă un melanj de trăiri intense și experiențe greu de identificat.

Poezia, pentru mine, este o joacă mistică în peisajul urban cu care mă identific atât de mult. Când scriu, pătrund într-o închisoare în care sunt doar eu cu mine.

Vei descoperi,din postura de cititor, că poezia e ca un caleidescop care capătă alte forme la fiecare recitire întâmplată sub spectrul unei alte stări de spirit.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Iubiri urbane, Ștefan Stoica – Ebook”