Skip to content Skip to footer

Infernul Pasiunii Vol.1, Carolina Hills

(O recenzie client)

49.00lei

Două caractere opuse, dar încăpățânate, sunt pe cale să zguduie pământul, căci Infernul Pasiunii ce i-a transformat în victime colaterale trezește emoții și sentimente vii, punându-le la încercare fiecare pas pe care-l fac.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

, ,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție modificată Octombrie 2022

Numar de pagini

Descriere

După o noapte zbuciumată ce o trimite pe Karin Sanders spre propria-i damnare, viața sa se schimbă radical. Privirea electrizant de albastră ce stârnește reacții necunoscute în interiorul ei o face să realizeze că tocmai a pășit în iadul propriu, cu drum fără întoarcere.

Necunoscând termenul „a renunța”, Mason Cross a fost descris de nenumărate ori ca fiind un diavol în adevăratul sens al cuvântului, însă doar cu cine merită. Cu un suflet încărcat de cicatrici, inima sa nu a cunoscut semnificația afecțiunii, iar trecutul pare să-l pândească din întuneric, nelăsându-i rănile adânc ascunse de multă vreme să rămână acolo unde își au locul.

Două caractere opuse, dar încăpățânate, sunt pe cale să zguduie pământul, căci Infernul Pasiunii ce i-a transformat în victime colaterale trezește emoții și sentimente vii, punându-le la încercare fiecare pas pe care-l fac.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Carolina Hills

"Încă de mic copil mi-a plăcut să privesc diferit ceea ce se întâmplă în jurul meu, dând frâu liber imaginației. Prietenii imaginari avuți încă de la o vârstă fragedă, m-au ajutat să dezvolt tot mai mult ceea ce eu voiam să "văd", dar niciodată n-am pus în scris pe hârtie, asta până la vârsta de 13-14 ani când am început să scriu primele mele poezii. "

S

imțeam nevoia de a mă descărca într-un mod sau altul.

Chiar și în prezent mai am acel caiet în care am mai adăugat pe parcurs și citate compuse și scrise pe moment. Multe din ele se regăsesc în cărțile pe care le scriu.
La vârsta de 18 ani am început să scriu primele mele povești scurte. Nu erau foarte wow, dar m-au ajutat să mai ies din monotonie. Era micul meu refugiu.

Average rating
4.00
1 review
5 stars
0%
4 stars
100%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%

1 recenzie pentru Infernul Pasiunii Vol.1, Carolina Hills

 1. poveștile unei femei

  4,75⭐

  😈Pe autoare am descoperit-o anul trecut, atunci când am citit povestioara „Războiul inimilor” din antologia de Crăciun. Mi-a plăcut foarte mult modul și stilul de scriere, personajul pe care l-a creat, drept urmare, am zis că e momentul potrivit pentru a mai citi ceva de la ea. Așa am ajuns la „Infernul pasiunii”.

  😈Auzisem deja câteva păreri despre Mason Cross, protagonistul romanului, băiatul care a cucerit multe inimi pe bookstagram. Ce-i drept, după ce am terminat-o și eu de citit, pot spune că a cucerit-o și pe a mea. Deși pare tipologia de bad boy, care nu-i pasă de absolut nimic, realitatea e cu totul alta. Traumele prin care a trecut l-au făcut să fie mai nepăsător. Asta până când o întâlnește pe Karin, „pisicuța” care zgârie rău. Cum și dacă va reuși Mase s-o îmblânzească, vă las pe voi să aflați.

  😈Pe mine, acțiunea romanului m-a ținut acolo, uneori cu sufletul la gură, de la început și până la final. De această dată nu am mai avut prezentată toată relația lor, ci doar începutul ei. Primii pași spre cunoaștere, spre spargerea barierelor. Ceea ce mi-a plăcut. Și sunt foarte curioasă de continuare, așa că aștept cumințică și volumul 2.

  😈Am apreciat că am avut ambele perspective. Fiind alternate, mi-a fost ușor să urmăresc gândurile, stările și sentimentele fiecăruia cu privire la anumite interacțiuni.

  😈Romantismul, amuzamentul și scenele hot au fost cireașa de pe tort. M-aș întoarce cu drag peste câțiva ani s-o citesc, doar ca să-mi aduc aminte de momentele de râs din primele pagini, dar și de ce s-a întâmplat în capitolul 21.

  😈Ce nu mi-a plăcut și am scăzut puțin din punctaj a fost faptul că unele capitole au avut un pic prea multă descriere (pentru gustul meu). Aș fi preferat ca acele paragrafe să fie înlocuite cu dialog.

  😈Este o carte pe care vă recomand să n-o ratați, mai ales că se citește repede și vă ține în priză pagină cu pagină.

Adaugă o recenzie