Skip to content Skip to footer

Incompleți, Vol.2, Georgiana A. Petcu

(O recenzie client)

42.00lei

Adevărul începe să iasă la iveală, iar fiecare păcat trebuie plătit.

Fără măști. Fără frică. Fără jumătăți de măsură. Totul sau nimic.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

, ,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție originală Februarie 2024

Numar de pagini

Descriere

Blaze Tuckson înțelege că toată lumea ascunde un secret.

Atunci când Hell decide să-i întoarcă spatele, peste vechile cicatrici încep să se formeze răni noi. Încrederea în oamenii care o înconjoară scade, iar pierderile suferite ajung s-o slăbească.

Conștient de cât de mult a greșit, Hell decide să-i ofere o șansă vechii sale rivale, dar realizează că înainte s-o salveze de cei care îi vor răul, trebuie s-o scape de propriile gânduri și emoții care îi îngreunează sufletul.

Oricât de tare ajunge să moscneasă flacăra iubirii lor, aceasta riscă să se stingă dacă Hell nu găsește curajul să-și mărturisească trecutul.

Adevărul începe să iasă la iveală, iar fiecare păcat trebuie plătit.

Fără măști.

Fără frică.

Fără jumătăți de măsură.

Totul sau nimic.

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Georgiana A. Petcu

"Se întâmplă să auzim , însă noi alegem să nu urmăm îndemnul ei. Tu ai fost prima melodie pe care nu am ascultat-o. Notele tale mi-au fost interzise. Pe strunele iubirii imposibile am refuzat să te cânt. Acum este timpul să te scriu."

Cred în destin și mai cred că eu am fost călăuzită cu blândețe spre lectură și cărți.
În adolescență familia mea s-a mutat peste hotare. La 17 ani nu aveam prieteni și nici nu cunoșteam germana.

Aveam nevoie de o lume în care să evadez. Așa am început să citesc și foarte rapid  lectura a devenit ca un drog. Citeam câte șase romane pe săptămâna și nu mă puteam opri.

În 2015 am descoperit aplicația wattpad. Am citit tot ce se putea timp de câteva luni. Într-o zi am hotărât să încerc și eu să creez o lume nouă, o lume pe care aveam să o zugrăvesc singură. Am fost mult timp o amatoare. Scriam, însă știam că nu aveam talent și nici speranțe nu-mi făceam.
Apoi m-am îndrăgostit și am trăit prima iubirea atât de intens, încât atunci când inima mi-a fost frântă, eu am tranformat durerea în artă.

Average rating
4.00
1 review
5 stars
0%
4 stars
100%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%

1 recenzie pentru Incompleți, Vol.2, Georgiana A. Petcu

 1. poveștile unei femei

  4,5⭐️

  💙De fiecare dată când citesc o serie, îmi place să observ evoluția scriitorului de la un roman la altul. Cu fiecare carte publicată, am ocazia să-l cunosc mai bine, să aflu lucruri noi, să mai descopăr o „bucățică” din personalitatea lui. Așa a fost și în cazul de față.

  💙Cu volumul 2, Georgiana a reușit să mă surprindă mai mult decât plăcut. S-a jucat cu inima, sufletul și mintea mea, m-a trecut de la agonie la extaz pe tot parcursul romanului, m-a făcut să mă enervez pe toate personajele (chiar dacă le-am îndrăgit înainte), m-a șocat cu anumite dezvăluiri (am zis că nu văd bine ce scrie) și m-a convins să mai trec un nume pe lista mea cu fiction boys.

  💙Ce mi-a plăcut:
  – nu s-a simțit acea pauză între volumul 1 și volumul 2. Povestea a continuat lin, ca și cum ar fi fost o singură carte;
  – spre deosebire de primul volum, aici am avut acțiune din plin. Nu m-am plictisit un moment;
  – situații neașteptate, care au provocat reacții și tensiune între personaje;
  – mi-a transmis toate tipurile de emoții;
  – Hell, care a devenit o dulceață de băiat;
  – s-a axat mai mult pe conexiunea dintre Blaze și Hell. Am văzut cum a evoluat relația lor;
  – finalul a fost drăguț tare, dar eu l-am considerat „liniștea dinaintea furtunii”.

  💙Ce nu mi-a plăcut:
  – singurul aspect care m-a făcut să nu-i dau numărul maxim de steluțe a fost prezența dramei în „jocul” celor doi protagoniști. Te las, te vreau înapoi, te las iar, te vreau din nou și tot așa. În general, astfel de situații dramatice îmi plac, dar aici parcă a fost un pic prea mult.

  💙În rest, chiar nu am ce să reproșez. Cartea a fost bună, a transmis mesajele potrivite, a dat și cu mine de toți pereții, deci vă recomand să o citiți. Eu aștept cu nerăbdare volumul următor. Sunt tare curioasă de continuare.

Adaugă o recenzie