Skip to content Skip to footer

În umbra timpului furat, Silvia D.F.

45.00lei

După ce se lasă pradă sentimentelor și renunță la prejudecăți, Sonya are parte de o iubire fulminantă lângă bărbatul pe care nu îl vedea niciodată alături.

Informații suplimentare

Autor

Categorie

, ,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție originală Decembrie 2022

Numar de pagini

Descriere

După ce se lasă pradă sentimentelor și renunță la prejudecăți, Sonya are parte de o iubire fulminantă lângă bărbatul pe care nu îl vedea niciodată alături. Însă viața lui, presărată cu secrete și atacuri periculoase, nu îi permite Sonyei să se bucure de liniștea dorită.

Datoria lui Bryan este să-și păstreze mama în viață. Prins între rațiune și emoție, este forțat să facă anumite compromisuri ce vor pune în pericol persoanele iubite. Cu toate că luptă pentru supraviețuire într-o lume în care banii fac legea, el încearcă să o țină lângă el pe Sonya, fata de care este îndrăgostit încă din copilărie.

Dar, când mâna diavolului își cere plata, ajunge să piardă chiar și cel mai prețios lucru.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

SILVIA D.F.

"Sunt fană declarată a cărților fantasy și acțiune/crimă cu un strop de romance"

C

ititoare încă din copilărie, iubesc să mă pierd și să mă regăsesc printre pagini scrise. Totodată, să dau culoare lumilor și personajelor născute din imaginația mea cu scopul de a oferi aceeași modalitate de evadare din cotidian și cititorilor, a devenit un stil de viață la care nici să vreau, nu pot să mai renunț.

Sunt fană declarată a cărților fantasy și acțiune/crimă cu un strop de romance, iar o zi perfectă este una răcoroasă, petrecută lecturând o carte dragă, alături de o cană plină cu ciocolată caldă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „În umbra timpului furat, Silvia D.F.”