Skip to content Skip to footer

Seria Triplă provocare Vol.1, Efectul lui Lucifer, Karina L. Alexandra – Ebook

35.00lei

Efectul lui Lucifer” a fost un experiment dureros care a schimbat și cei mai buni oameni în suflete crude și meschine. Lucy Anderson nu este scutită de același tratament după cele prin care a trecut.

 

Informații suplimentare

Autor

Categorie

,

Genul

ISBN

Ediție

Ediție originală Mai 2023

Numar de pagini

Descriere

Efectul lui Lucifer” a fost un experiment dureros care a schimbat și cei mai buni oameni în suflete crude și meschine. Lucy Anderson nu este scutită de același tratament după cele prin care a trecut. Trădată de cei mai buni prieteni și chiar de către iubitul ei, aceasta este învinovățită și închisă într-o școală de reeducare,
în interiorul căreia toate percepțiile i se schimbă.

Anul s-a scurs însă. Iar ea s-a întors pregătită să se răzbune. Doar că în cale îi apare un cuceritor de primă
clasă pe nume Nathan Keith, care îi face clar faptul că nu vrea să fie prietenul ei. Mai clar este că sentimentele îi vor încurca lui Lucy planurile. Ce va alege?
Iubirea sau răzbunarea?

Pentru că nu se poate să le obții pe ambele.

Alte cărți ale autorului

Despre Autor

Karina L. Alexandra

"Consider că pasiunea înseamnă viață și totodată fericire"

Consider că pasiunea înseamnă viață și totodată fericire, de aceea sunt genul de om care experimentează orice pasiune sau hobby. În acest mod m-am întâlnit cu scrisul, în 2014, am decis că îmi place și că vor reieși lucruri minunate de aici, așa că m-am agățat de el.
Altă pasiune de care m-am agățat este pictura, chiar de mai multă vreme, din 2007. Îmi place să învăț limbi străine, iubesc geometria descriptivă, să citesc și să încerc lucruri noi. 

Aș încuraja pe oricine să vâneze hobby-uri până va găsi ceva ce îi va plăcea pentru că lumea este largă, frumoasă și prea plină de posibilități ca să le ratezi.

Pentru multă vreme am scris cărți romance și young adult, până să îmi dau seama că adevărata mea plăcere este genul fantastic, gen ce promit că va apărea mai des în următoarele mele cărți.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Seria Triplă provocare Vol.1, Efectul lui Lucifer, Karina L. Alexandra – Ebook”