Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Editura Royal Ink s-a înființat în anul 2021 din iubirea pentru lectură.

Editura Royal Ink s-a înființat în anul 2021 din iubirea pentru lectură. Echipa din spatele acestui proiect amplu este formată din tineri pasionați, dedicați și cu o atenție deosebită acordată fiecărui detaliu. Fie că vorbim de designul captivant al copertelor sau de conținutul care te captivează de la prima pagină, cărțile Royal Ink au un singur scop: să cucerească inimile cititorilor.

Fiind la începutul călătoriei noastre, punem un mare accent pe interacțiunea transparentă cu cititorii și suntem deschiși la sugestii și feedback. Dorim să creăm o comunitate literară în care să ne ascultăm reciproc și să ne dezvoltăm împreună.

Pe viitor, avem planuri de extindere a portofoliului editorial către alte categorii. Vom lansa în mod periodic noi titluri de cărți incitante, care să fie accesibile tuturor cititorilor noștri, inclusiv celor care preferă variantele eBook. Ne dorim să fim mereu în pas cu preferințele și nevoile cititorilor, oferindu-le o experiență literară de calitate.

Cu fiecare carte pe care o publicăm, Royal Ink își propune să aducă o notă distinctă pe piața editorială și să ofere cititorilor momente de evadare și încântare în lumea fascinantă a cărților.

Prin pasiunea noastră pentru lectură și dedicarea față de calitate, Editura Royal Ink speră să devină un nume de referință în industria cărților, satisfăcându-i pe toți cei care își doresc să se bucure de povești captivante și de o lectură plină de emoție.