Skip to content Skip to footer

Cei 13 magnifici, Hanna Lee – Ebook

35.00lei

De câte ori se poate frânge o inimă? O dată? De două ori? De 13 ori?

Informații suplimentare

Autor

Categorie

,

Genul

,

ISBN

Ediție

Ediție originală Aprilie 2023

Numar de pagini

Descriere

De câte ori se poate frânge o inimă? O dată? De două ori? De 13 ori?
Un trecut dureros, plin cu dezamăgiri, trădări, minciuni și suferință, a conturat-o drept femeia care este acum.
Promisiunea făcută într-un moment de slăbiciune, o forțează pe Kayla să își dezvăluie toate poveștile care au determinat-o să își închidă definitiv inima.
După rememorea momentelor grele din viața ei, rămâne de văzut dacă se poate vindeca de trecut, atât cât să spere din nou la o poveste așa cum fiecare femeie își dorește.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte carți ale autorului

Despre Autor

Hanna Lee

"La vârsta de 16 ani am început să cochetez cu scrisul. Îmi amintesc cum soarta a făcut ca o persoană aproape necunoscută să îmi citească poveștile scurte pe care le scriam la acea vreme, urmând să îmi spună că le consideră surprinzător de frumoase, lucru care m-a încurajat să continui. Tot atunci am primit și primul meu sfat, pe care nu l-am uitat nici până în ziua de astăzi."

A

nii au trecut, iar fiecare critică constructivă m-a ajutat să mă autodepășesc și să scriu cărți mult mai potrivite stilului meu.

Prima carte demnă de a fi publicată se intitulează „Planul Ascuns al Destinului”, scrisă în anul 2017, reprezentând o poveste de dragoste romantică și puțin inocentă. 

A urmat „Jocul”, o carte de dimensiuni mai mici pe care am scris-o în doar lună de zile, având conturată în minte fiecare scenă ce urma să fie așternută pe hârtie, încă din ziua în care m-am apucat de scris. 

Seria „Five Stars”, devenită acum „Lady Billionaires”, a fost rampa de lansare spre lumea cărților tipărite. Ulterior am dat viață seriei „Vecini”, un proiect de suflet ce captează împletirea perfectă dintre scenele de iubire sinceră cu poveștile profunde de dragoste.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cei 13 magnifici, Hanna Lee – Ebook”